Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Організація “Щасливі діти” допомагає малюкам-переселенцям пережити стрес (ВІДЕО)

14 березня 2015 р., 21:02

Заняттями з фахівцями діти задоволені.

Творити добро просто. Варто бути лише бути небайдужим та мати бажання комусь допомогти. Громадська організація “Щасливі діти” проводить зустрічі з дітьми переселенців. На таких тренінгах діти знайомляться між собою, спілкують, малюють. 10 березня у прес-центрі “Закарпаття” відбулася чергова зустріч психолога та дітей.

10 березня в одному з ужгородських прес-центрів проходила особлива зустріч. Громадська організація “Щасливі діти” організувала психологічні тренінги для дітей переселенців, аби допомогти їм адаптуватися у нашому краї. У ігровій формі психолог організації допомагає дітям переживати сьогоденні реалії. Малювання, музика, бесіди – все для того, щоб діти зі Сходу почували себе щасливими. На психологічних заняттях діти діляться і мріями та побажаннями. Наразі ж арттехніка, музикотерапія та ігри – методи, якими послуговується психолог. Але у планах проекту – майстер-класи з писанкарства та екскурсії Ужгородом.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp