Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді готуватимуть кадри

6 вересня 2016 р., 19:30

Проводитимуть тренінги

Для віх, кому це потрібно.

Діятиме він на базі компанії MyProfi, яка вже кілька років працює в місті. У тренінговому центрі розроблені програми навчання для керівників, менеджерів та працівників сфери обслуговування. Можливі індивідуальні курси для окремих закладів та крамниць


– На сучасному ринку існує величезна конкуренція серед компаній та підприємців. Потрібно бути кращим, швидшим та ефективнішим у всьому. Гасло "Кадри вирішують все" сьогодні особливо актуальне. Кожен з нас хоча б раз стикався з поганим обслуговуванням, яке затьмарювало усю пророблену власником роботу над ідеєю та концепцією закладу. І, звісно, над фінансовими вкладеннями у справу. Тому все частіше керівники підприємств схиляються до ідеї додаткового навчання своїх працівників через різноманітні тренінги, семінари, майстер-класи, – розповідають засновники центру.
Тренінги від MyProfi вирізняються принципом подачі матеріалу та інтенсивністю роботи. Основним спрямуванням освітніх програм є практичні завдання, які легко застосовувати на практиці.

Компанія пропонує: навчання, адаптоване до потреб та концепції закладу; матеріали підібрані до потреб конкретного колективу; актуальне сучасне наповнення тренінгу; подальший моніторинг використання перcоналом інструментів отриманих на тренінгу та необхідний тонус.

Наші контакти: м. Ужгород, вул. Швабська, 64
Тел.: +38050 552 5556
Email: myprofi@ukr.net



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp