Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці хворіють менше

16 березня 2015 р., 17:40

Порівняно з попереднім тижнем.

На Ужгородщині дві школи досі на карантині Упродовж останнього до лікувально-профілактичних закладів області з приводу захворювання на ГРВІ та грип звернулися майже шість тисяч осіб. Темп приросту захворюваності на ГРВІ відсутній, рівень захворюваності зменшився у порівнянні з попереднім тижнем року у 1,7 рази. Показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення області складає – 46,3 на 10 тис. нас. та нижче епідпорогу на 11,6%, розповіла нашому виданню начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території Вікторія Дьордяй. 

Серед захворілих 63,9% становлять діти віком до 17 років (3721 особа). Серед дитячого населення найвищий рівень захворілих реєструється у віковій групі 5-14 років—49,3% (1834 випадки). Госпіталізовано 3,7% (218 осіб) від усіх захворілих, з яких 79,8% становлять діти. Незначне перевищення порогових рівнів спостерігалось за звітній тиждень у м.Ужгород, Хустському і Тячівському районах. Станом на 13.03.2015 року відновлено навчально – виховний процес у всіх школах, НВК, гімназіях області, за винятком 2 ЗОШ в Ужгородському районі (с.Середнє та с.Чабанівка). За даними вірусологічного моніторингу в області циркулювали віруси грипу В та парагрипу. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp