Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті протягом доби вогонь атакував два гаражі

3 квітня 2014 р., 14:04

Перший випадок стався у місті над Латорицею. О 18:07 в оперативно-рятувальну службу надійшов тривожний сигнал з вулиці Чернишевського, де в полоні вогняної стихії опинився гараж 72-річного місцевого мешканця.

Загорання ліквідували вогнеборці 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Однак через запізніле повідомлення, до прибуття рятувальників, стихія встигла знищити покрівлю на площі 24 м2 та речі домашнього вжитку. 

Причина пожежі та збитки встановлюються. Наступним у списку погорільців опинився 66-річний мешканець с. Сторожниця Ужгородського району. О 00:30 третього квітня пожежу в будівлі гаража виявила невістка власника. Увагу жінки привернуло полум’я на подвір’ї. Не гаючи часу, вона зателефонувала в оперативно-рятувальну службу. До місця виклику було направлено два відділення ужгородських рятувальників. 

На час їхнього прибуття вогонь вже повністю охопив гараж та перекинувся на поруч розташовану господарську споруду. О 00:57 пожежу вдалося локалізувати й о 01:43 ліквідувати повністю. Причина пожежі та завдані матеріальні втрати встановлюються, адже вогонь встиг знищити гараж, етерніт, газонокосилку міні-трактор, пусті пластикові бочки, дерев’яні двері та дошки, що знаходилися всередині будівлі. 

Також частково пошкоджено прилеглу до нього господарську споруду. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp