Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Білоруска подякувала виноградівським правоохоронцям за професійність

3 квітня 2014 р., 14:25

До редакції районної газети «Новини Виноградівщини» надійшов лист, в якому жителька Білорусії дякує правоохоронцям Виноградівського РВ УМВС за професійну роботу.

- У кінці липня минулого року у Виноградові до квартири моєї старенької тітки, яку я доглядаю, несподівано зайшов злодій. Вкрасти багато не встиг, бо був помічений, але поніс мій нетбук. Я одразу ж звернулася до міліції. 

Правду кажучи, тоді не дуже сподівалася, що вкрадену річ будуть шукати, адже я громадянка Білорусі, хоча моя мама родом із Виноградова. Пошук тривав півроку. І яким же було моє здивування, коли мені повідомили, що крадія знайшли. А невдовзі працівники міліції і вкрадений нетбук мені повернули. 

Тому через газету хочу щиро подякувати виноградівським правоохоронцям слідчому Сергію Фущичу та оперуповноваженому служби карного розшуку Віталію Чорногору за їх професійну роботу з пошуку злодія, який скоро постане перед судом, - написала в газету Ірина Жуліна, громадянка Білорусі. 
Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp