Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці опікуватимуться будівництвом фортифікаційних споруд для захисту країни

21 березня 2015 р., 16:14

Поки одні забезпечуватимуть безпеку на фронті, інші підтримуватимуть тил та "другий фронт" - економічний

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль у суботу, 21 березня, провів зустріч з керівниками районів області та військовими з приводу питань, пов’язаних з безпекою краю та країни.

На нараді були присутні й народний депутат України Віктор Балога, Мукачівський військовий комісар Ігор Гусєв, командир 128-ї бригади Сергій Шаптало, начальник Мукачівського військового шпиталю Ярема Бекер.

Учасники зібрання обговорили будівництво фортифікаційних споруд, які потрібні для зміцнення оборони держави, й спорудженням яких опікуватимуться різні регіони краю, в тому числі і Закарпаття. А також – питання, пов'язані з цивільною обороною громадян, у тому числі тему об’єктів укриття, системи оповіщення, тощо.

Василь Губаль наголосив, що Україна має готуватися до важких випробувань, і сподіватися на зменшення активності ворога не доводиться. "Ми маємо бути цього свідомі та згуртуватися!", - зазначив керівник Закарпаття.

Чи не найбільша увага була приділена темі підтримки військових – від забезпечення лікування та оздоровлення і до виділення земельних ділянок, допомоги. До слова, в керівник краю ініціював створення в області єдиної системи забезпечення потреб вояків – учасників АТО, а також соцзахисту родин, і вона вже починає роботу у форматі проекту "Прямий контакт".

Відтак Василь Губаль звернувся до представників влади та відповідальних осіб з вимогою не чекати звернень, а самим прямувати до людей, цікавитися їх проблемами та щиро прагнути їх вирішити й діяти для цього ефективно.

Користуючись нагодою, голова ОДА акцентував і на питаннях, так би мовити, "другого фронту" - зокрема, переходу на альтернативне опалення, наслідком чого є економія й відмова від газу, розповів про заходи цієї програми, що активно втілюється, й закликав представників районів бути активними в цих справах.



Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp