Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник "Карпатської Січі" - про фронт та плани

22 березня 2015 р., 11:40

розповів прот те, як бійцям воювалося на фронті

Лист з коментарем очільника надійшов до редакції "Часу Закарпаття":

 Керівник ГО "Карпатська Січ", боєць закарпатського підрозділу спецпризначення "Карпатська Січ" - Тарас Деяк :

"Закарпатський підрозділ спецпризначення "Карпатська Січ" воював в секторі "А" в якості окремого підрозділу при батальйоні "Айдар" в м. Щастя, яке зі стратегічних міркувань може стати наступною гарячою точкою після подій у Дебальцевому. Підрозділ виконував три завдання: перше це нічне патрулювання м. Щастя, друге- виїзди на блокпости Луганської області, були січовики і на останньому блокпості України в Трьохізменці. Сепаратисти від нас були в 500-стах метрів. Обстановка більш-менш спокійна, ввечері денеде лунають постріли, а з ранку мінки пару раз літають. Козачки перестрілюються з лнрівцями, бо хочуть нажитись чимось, тобто воюють сепари один з одним, дасть Бог то і самі перестріляються. Ну і третя задача це розвідка, робили пару вилазок з розвідкою батальйону "Айдар". Настрій в нас на висоті, задачі виконувались всі чітко.

Зараз ці події на сході дають змогу нам, українцям, творити і плекати українську націю, українську державність і сильну та непереможну українську армію. Нажаль нема наказу наступати, кімнатні генерали разом з владою продовжуть вести переговори з окупантами, які на нашій землі диктують нам свої правила і свій "руский мир", вбивають цвіт нашої нації, а нам, поки що, руки звязані. Зараз маємо загрозу повномасштабного нападу з сторони РФ. На рахунок цього скажу таке - ми готові стояти до кінця, ми готові прийняти виклик, ми готові сказати окупанту "Іду на Ви", як колись князь Святослав. Ми, українці, нащадки великих воїнів - козаків, війна це наше, вона в нас в крові. Ми вже пристосувалися до неї і готові йти в бій за перемогою. А то, що говорять - мир, мир, мир, то знайте - не ми пішли на них, а вони прийшли вбивати наш народ на нашій землі. Вірте в нас, бо ми ставимо на кін саме головне - наші життя за свободу і волю України.

Бійця нашого підрозділу, керівника Хустського осередку ГО "Карпатська Січ", Олександра Шутка було пограбовано в м.Хуст. Це вже н-ний випадок вияву крупного криміналітету за останній час в Хусті. Жодного випадку правопохоронними органами не було розкрито. У зв'язку з цим ми повернулись додому з фронту та прийматимемо рішення про створення загонів із забезпечення охорони тилу : частина активу організації воюватиме на передовій, а інша частина - утримуватиме порядок в Закарпатті."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp