Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Хустщині нагородять переможців "Людини року"

22 березня 2015 р., 12:34

Урочистості відбудуться сьогодні о 16:00.

Сьогодні, 22 березня, у колоритному селищі Вишково, що на Хустщині, вже вп`яте відбудеться вручення премії "Людина року".

Неординарну акцію щовесни організовує благодійний фонд "Вишково", заснований менеджером ФІФА Шандором Варгою.

Мета заходу - відзначити тих вишківчан, якими по праву пишається рідне селище, які своєю працею, досягненнями та вчинками зробили вагомий внесок у історію малої батьківщини і гідні наслідування.

За словами організаторів, кожен вишківчанин має право висувати кандидата на це звання. Однак є обов`язкова умова - номінантом може бути тільки житель Вишкова. На основі представлених матеріалів місцеве телебачення готує відеосюжети про претендентів, а члени кураторію шляхом таємного голосування визначають переможців. Під час гала-концерту присутні мають можливість обрати володаря призу глядацьких симпатій.

Церемонія оголошення та нагородження переможців конкурсу відбудеться сьогодні, 22 березня, о 16.00 за к.ч. у місцевому будинку культури.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp