Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє школярів добряче допекли своїй вчительці

4 квітня 2014 р., 10:11

Дуже часто дорослі навіть не підозрюють, що їх виховані, розумні, турботливі чада дозволяють собі витворяти у колі ровесників, коли опиняються поза зоною досяжності батьківського пильного ока.

Троє підлітків, учні однієї з сільських шкіл на Перечинщині, протягом тижня вимикали світло в будинку літньої вчительки. Чи це була такого роду розвага, чи помста викладачу за низькі бали, діти не пояснили. 

До перечинських правоохоронців звернулася жінка з заявою про те, що невідомі особи пошкодили навісний замок на електричному лічильнику в її помешканні та вечорами вимикають у її будинку світло. Дане звернення було внесено до Єдиного обліку Перечинського райвідділу міліції. 

У ході проведення перевірки правоохоронці встановили особи хуліганів. Ними виявилися учні саме тієї школи, де жінка працює викладачем. Підлітки щодня залазили в лічильник і внаслідок таких візитів знеструмленим залишався весь будинок сільської вчительки. Коли жінці урвався терпець, вона звернулася до міліції. 

Оперативний уповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей райвідділу Роман Павлич провів профілактичну бесіду з малими хуліганами, а їх батьків притягнув до адміністративної відповідальності за статтею 184 кодексу України про адміністративні правопорушення (ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей). 

Чим би дитина не тішилася, тільки б не плакала, – каже народна мудрість. І хай би так і було, якби внаслідок таких дитячих пустощів не страждали невинні люди. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp