Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Іршавської лікарні госпіталізували підлітка з важким алкогольним отруєнням

27 березня 2015 р., 09:04

Батьків притягнуть до відповідальності

До Іршавської лікарні каретою швидкої медичної допомоги привезли 15-річного мешканця с.Собатино із симптомами алкогольного отруєння. Як з′ясувалося, потерпілого пригостив самогонкою старший приятель.

Про підлітка лікарі повідомили до Іршавського райвідділу міліції. В лікарню прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з′ясували, що напередодні підліток допомагав своїм знайомим по господарству. 17-річний товариш запропонував йому випити горілки. Хлопці удвох розпили півлітру самогонки.

Коли 15-річний юнак вийшов на вулицю, йому стало зле. На щастя, односельчани, побачивши це, викликали «швидку».

Обставини отруєння підлітка з′ясовують правоохоронці. Вони перевіряють, звідки підлітки взяли алкоголь і чи причетні до цього дорослі.

Працівниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу батьків неповнолітнього буде притягнуто до відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання обов′язків щодо виховання дітей). За це передбачено накладення штрафу в сумі від трьох до п′яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Інформація Іршавського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp