Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міноборони призначило розслідування стосовно Айдара

31 березня 2015 р., 16:16

Військові поїдуть до місця дислокації вже найближчим часом

До місця дислокації підрозділу найближчим часом відправиться група військовослужбовців з Військової служби правопорядку ЗС України Міністр оборони України Степан Півторак призначив проведення службового розслідування щодо неправомірних дій окремих представників батальйону "Айдар" в населених пунктах Луганської області. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства у вівторок, 31 березня. "До місця дислокації підрозділу найближчим часом відправиться група військовослужбовців з Військової служби правопорядку ЗС України. 

У разі встановлення підозрюваних у скоєнні протиправних дій, вони будуть притягнуті до відповідальності відповідно до законодавства України", - йдеться в повідомленні. У відомстві зазначили, що службове розслідування було призначено після того, як керівництво Міноборони ознайомили з повідомленням голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля щодо неправомірних дій окремих представників "Айдара". Раніше Москаль заявив, що "Айдар" дискредитує Україну і звернувся до міністра оборони, начальника Генштабу, міністра МВС і Генпрокурора. Як повідомляв Кореспондент.net, раніше міліція затримала зі зброєю та боєприпасами п'ять дезертирів "Айдара". В "Айдарі", у свою чергу, звинуватили правоохоронні органи у переслідуванні та викраденні бійців батальйону.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp