Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині прощались із загиблим Героєм (ФОТО)

20 серпня 2014 р., 19:00

Закарпатець добровільно пішов захищати Україну.

Сьогоднішній день для Клячанова став дуже трагічним, адже мала батьківщина прощалася із власним сином, який під час боїв у зоні антитерористичної операції загинув.

Майже усі жителі населеного пункту провели в останню дорогу загиблого добровольця батальйону “Айдар” Альберта Падюкова.

{g}

Під час церемонії прощання отець Михайло (МГКЄ) наголосив на тому, що разом із військовим фронтом має бути духовний фронт у наших душах, адже важко втримати агресію в людських душах. І тому, аби боротись з нею, люди мають молитись за навернення країни-агресора та людей, які живуть у зоні бойових дій. Священик сказав, що через несправделиву війну зі сторони сусідньої держави щодня помирають невинні люди. І тому найкращою зброєю є молитва та мирні думки. “Це не нова війна. Це тисячолітня війна між добром та злом. І тому у наших думках і душах маємо боротись зі своїм злом. Лише тоді ми переможемо і настане мир “, – наголосив духівник.

Опісля промови відбулась процесія аж до сільського кладовища, який знаходиться поряд з церквою. Похоронили Альберта Падюкова біля могили рідного батька.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp