Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Оноківцях прибрали сміття за "дачниками" (ФОТО)

1 квітня 2015 р., 09:04

Організатори прибирання сподіваються на свідомість місцевих жителів

Суботник — свідома організована безкоштовна праця на благо суспільства у вільний від роботи час, у вихідні дні, або якщо перефразувати, — це приділення декілька годин чистоті та охайності свого двору. 

Ось такий доволі чудовий захід запланувала зробити Оноківська сільська рада 28 березня 2015 року — перший день так званого місячника санітарної очистки та благоустрою села, який триватиме до 27 квітня поточного року. Та, мабуть, населення було недостатньо проінформовано про такі дії, бо людей з’явилося мало. Хоча в об’яві (я знайшла лише одну таку в селі) було чітко зазначено «Прохання до всіх мешканців та юридичних осіб прибрати свої прилеглі території до належного та естетичного стану. Просимо всіх взяти активну участь в Дні довкілля! Виконком сільської ради». 

А ті, хто прийшов, потрудилися на славу. Представники сільської ради разом із новоствореною громадською організацією «Громадський ресурсний Центр розвитку с. Оноківці» прибирали активно і завзято. Члени організації взяли під свою опіку міст через канал (вул. Довга), який за свідченнями сусідів, «дачники» перетворили на смітник. 

{g}

Маємо надію, що інші дні із вищезгаданого місячника пройдуть краще і активніше, долучаться решта односельчан. Разом спільними зусиллями зможемо зробити більш охайним та привабливим. Все в наших руках.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp