Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Оноківцях відбулось велике прибирання (Фото)

30 квітня 2015 р., 21:15

Навіть діти приклали чимало зусиль

25 квітня у с.Оноківці, що на Ужгородщині, провели заключний суботник так званого місячника очистки та благоустрою села, що відбувся в рамках Всеукраїнської ювілейної акції «Зробимо Україну чистою-2015», котра вже вп’яте проводиться, є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World» 

Спільними зусиллями Оноківської сільської та Ужгородської районної рад було проведено прибирання в заповідній лісовій зоні - урочищі "Чорні сосни", що знаходиться неподалік дачного масиву. Хоча, вже стало традицією прибирати саме цю територію, проте за рік вона знову перетворюється у смітник. Активісти села приводили до порядку вул. Енергетиків, в тій її частині, де відсутні жилі будинки. Адже, через її «нічийність», хащі навколо вулиці перетворились у справжнє сміттєзвалище.

{g} 

Оскільки, метою акції є не лише очистка громадських територій та місць відпочинку, але й виховання відповідального ставлення до довкілля та формування екологічної свідомості громадян, і, в першу чергу, підростаючого покоління, тому напередодні Оноківські школярі внесли свій посильний вклад в цю справу, прибравши територію навколо школи та біля футбольного поля. 

На превеликий жаль, дорослі жителі села не надто активно долучалися до прибирання, бо кожен заклопотаний власними справами та проблемами, а громадська свідомість, вочевидь, знаходиться на досить низькому рівні. Виникає питання: невже нам дійсно байдуже де жити: в чистому охайному місці чи поблизу смітника?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp