Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Берегова вимагає у місцевих підприємців підняти зарплати

1 квітня 2015 р., 11:09

На 6 підприємствах зарплати нижчі від встановленого мінімуму

Міський голова Берегова Золтан Бабяк звернувся до підприємств міста із вимогою вжити заходи щодо збільшення рівня зарплати.

Так, на 6 берегівських підприємствах середня зарплата була меншою, за встановлений мінімальний розмір (1218 грн). Офіційні листи були надіслані до ПАТ «Берегово-Тиса», ТОВ «Фрут Майстер Фрутс», КП «Міська ШРБД», ВАТ «Берегівський ДЕЗ», ТОВ «Нумінатор», ТОВ «Паннонія автоцентр», повідомляють Берегівські новини.

У документі йдеться, що мінімальна зарплата є державною соціальною гарантією, обовязковою на всій території України для підприємств, установ, організацій усіх форм власності і господарювання фізичних осіб.

За порушення законодавства про мінімальну заробітну плату, зокрема, при виплаті зарплати нижче законодавчо встановленого рівня, посадові особи притягуються до дисциплінарної, матеріальної і навіть кримінальної відповідальності.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp