Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гройсман пообіцяв збільшити фінансування правоохоронців

20 жовтня 2016 р., 15:27

Прем'єр також пообіцяв, що забезпечить потребу карного розшуку в матеріально-технічному оновленні.

Кабінет міністрів ініціював збільшення фінансування правоохоронної системи майже на два мільярди гривень. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на колегії Міністерства внутрішніх справ у четвер, 20 жовтня.

"Останні зміни до бюджету, які напрацював уряд, передбачають збільшення майже на 2 мільярди гривень фінансування правоохоронної системи. Ми закладаємо відповідні пріоритети в бюджет 2017 рік", - повідомив Гройсман.
Він також заявив, що бере під особистий контроль стан справ в карному розшуку. Прем'єр також пообіцяв, що забезпечить потребу карного розшуку в матеріально-технічному оновленні.
"Я беру на себе зобов'язання спільно з міністром. Ми забезпечимо 100% потребу в матеріально-технічному оновленні карного розшуку в Україні. Назвіть потрібну цифру, і вона буде забезпечена для того, щоб ми створили нормальний клімат і робочу атмосферу в роботі карного розшуку. Зробіть типові потреби, і ми зможемо їх задовольнити. Ми вимагаємо від вас якісної і самовідданої роботи. Я беру під особистий контроль стан справ в карному розшуку з точки зору забезпечення", - заявив Гройсман.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp