Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майстер-клас з писанкарства. Ужгород. Прес-центр Закарпаття, (вул.Другетів, 60)

4 квітня 2015 р., 13:00

Цю справу вони опановуватимуть 2 дні.

Про це "Часу Закарпаття" повідомили у Агентстві комунікацій ПАЗЛ.Дводенний майстер-клас з писанкарства проводитиметься в Ужгороді найближчими вихідними, 4 та 5 квітня. Почути про особливості світкування Великодня на Закарпатті, власноруч виготовити писанки, крашанки, крапанки, мотанки та провести весело час зможуть дітки, які донедавна проживали на території Луганської та Донецької областей, а тепер стали рівноправними членами великої закарпатської родини.

Проводитимуть майстер-клас майстрині прикладного мистецтва Закарпаття та художник, викладач Західного художнього інституту Роман Пилип. Організатори заходу – представники громадської організації “Щасливі діти”.
Початок заходів – о 13:00.

Місце проведення – прес-центр “Закарпаття” (вул.Другетів, 60)

Увага! Для участі у майстер-класах обов’язкова реєстрація! 066-693-45-15 (Людмила), 050-616-92-03 (Ольга)

* * *
Метою проекту “Соціально-психологічна адаптація переселенців з дітьми на новому місці проживання, інтеграція в закарпатську спільноту”, що здійснюється ГО “Щасливі діти” за підтримки Програми “Громадські ініціативи нової України” Міжнародного фонду “Відродження” є сприяння психологічній адаптації членів сімей переселенців з дітьми у новому для них середовищі; ознайомлення їх з національно-культурними особливостями регіону; інформування суспільства про життя, побут, потреби та особисті історії внутрішньо переміщених осіб; сприяння формуванню об’єктивного ставлення як переселенців до місцевих мешканців, так і навпаки; підтримка діалогу та побудова взаєморозуміння, толерантності і солідарності у громадах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp