Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні буде створена екологічна поліція

3 квітня 2015 р., 19:40

У її рамках буде діяти екологічний контроль, екологічна розвідка та екологічні громадські дружини

Таку заяву оголосив нещодавно міністр екології Ігор Шевченко. Міністр зауважив, що Державна екологічна інспекція буде реформована в екологічну поліцію зі своїм патрулем і розвідкою, повідомляє інформаційне агентство Укрінформ.

«Наразі ми розробляємо проект докорінного реформування екологічної інспекції. Ми хочемо перетворити її на екологічну поліцію, якою вона і є в розвинених країнах світу», - повідомив Шевченко.Крім того, за словами міністра, в рамках екологічної інспекції буде діяти екологічний контроль, екологічна розвідка та екологічні громадські дружини.

Урядовець також зазначив, що наразі розробляється ідея скасування планових екологічних перевірок після створення екологічної поліції. Так, за його словами, планується ввести систему екологічних перевірок на основі даних екологічної розвідки.

На додаток, існує ідея встановлення спеціальних датчиків на підприємствах-забруднювачах з метою одночасного повідомлення про кількість викидів в моніторинговий центр Мінприроди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp