Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

15-річний Сашко із Виноградівщини запалив публіку українського шоу-проекту (ВІДЕО)

5 квітня 2015 р., 09:40

Судді та глядачі відчули як роки просто кудись відходять і приходить солодість

15-річний мешканець Виноградівщини Сашко із піснею «Снова седая ночь» з репертуару Юрія Шатунова успішно пройшов київський кастинг п’ятого сезону телешоу ««Україна має талант». Омріяне «так» хлопець отримав від двох суддів – Слави Фролової та Ігоря Кондартюка.

Слід зазначити, що на сцену Олександр прийшов не випадково. Він має записаний перший вокальний альбом «Не шукай мене», над яким працював протягом двох років і до якого входить дванадцять композицій.

Більшість пісень закарпатця на російській мові, проте є й україномовні. Хоча у творчості Олександра Гнітила переважає інтимна тематика («Вечір з тобою», «Не шукай», «Знаешь» та інші), має він і жартівливі пісні («Хлопці із села»), і навіть серйозні філософські твори («Мама»). Співає справді у стилі Шатунова.

На великій сцені у столиці виноградівець виступав уперше, хоча вокалом займається із одинадцяти років. Зі слів хлопця, він важко працює в теплицях над вирощуванням квітів, які треба поливати, прополювати, пересаджувати, продавати, встає зранку о п’ятій годині, аби обійти все господарство, заготовляє сіно для кроликів і корови. Однак ні садівництво, ні тваринництво йому не подобаються і своє майбутнє він бачить тільки у шоу-бізнесі. Тож чи пощастить Сашкові прорватись далі на телешоу – побачимо, але хочеться побажати йому успіхів і цікавих колоритних виступів.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp