Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка потребує термінової допомоги

5 квітня 2014 р., 10:39

Молода вчителька з Великобичківської школи-інтернату потребує допомоги: вона онкохвора.

Одна упаковка ліків препарату для її лікування коштує 27—30 тисяч гривень. Жителі Бичкова щиро просять допомогти дівчині. Як розповідають знайомі, вчительку дуже люблять її вихованці, а вона — дітей! Хвороба спіткала Світлану Молдован ще у 2012 році. 

Лікарі діагностували меланому (рак шкіри), вже пройшла комбіноване лікування. У 2014 році під час чергового медичного обстеження діагностували метастази меланоми. Продовжити життя без допомоги вона не зможе. Потрібне спеціалізоване лікування, яке коштує дуже дорого, однак саме завдяки йому вона зможе вилікуватися. Наразі силами жителів Великого Бичкова та небайдужих людей зібрано кошти на 4 упаковки препарату з необхідних 28. 

Її батько (матір померла) та рідні роблять все можливе, але коштів недостатньо. Родина та друзі Світлани просять усіх небайдужих відгукнутися! Реквізити для перерахування коштів: Ощадбанк ЗКПО:09312190, МФО:312356. Номер рахунка: 26207017187106 Молдован Світлана Богданівна.

Газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp