Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Малозабезпеченим ужгородцям допоможуть встановити автономне опалення

9 квітня 2015 р., 13:57

Необхідна сума сягнула 400 тисяч гривень

Члени виконавчого комітету Ужгородської міської ради, під час засідання 8 квітня ухвалили проект рішення «Про автономне опалення», згідно з яким затверджено список сімей, які потребують влаштування безоплатного автономного опалення в будинках, відключених від централізованого опалення.

Розглянувши пропозиції департаменту міського господарства, враховуючи протокол тимчасової комісії з питань надання одноразової допомоги на встановлення індивідуальної (автономної) системи електричного опалення на території міста також затверджено список сімей, які потребують допомоги на виготовлення технічних умов, проектної документації та встановлення багатотарифного лічильника.

Як повідомив в.о.директора департаменту міського господарства Олександр Костенчук, до міської ради надійшло 20 звернень, із них 13 винесено на розгляд виконкому. Переважно звертаються сім’ї ветеранів, інвалідів війни, учасників АТО, одинокі пенсіонери. Загалом необхідна сума фінансування для допомоги у встановленні електричного опалення пільговим та малозабезпеченим категоріям населення складає понад 400 тисяч гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp