Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярі продають смаколики задля захисників (ВІДЕО)

16 квітня 2015 р., 20:31

Благодійний ярмарок - щодня на перервах

Благодійний ярмарок смаколиків організували учні Голубинської ЗОШ. З понеділка до п’ятниці на перерві тут ніде яблуку впасти. В той час як одні продають запашну випічку та солодощі, інші їх активно купують. Усі виручені кошти будуть направлені на потреби військовослужбовців у зону АТО.

На перервах між уроками у їдальні Голубинської ЗОШ справжній ажіотаж. Дітей тут, як бджіл у вулику. Всі спішать на благодійний ярмарок придбати смачні тістечка. Випічка домашня, тому розходиться на ура.

Організувати благодійний ярмарок вирішили кілька місяців тому на засіданні учнівської ради. Таким чином діти прагнуть долучитися до доброї справи і підтримати військовослужбовців, які зараз перебувають на Сході України.

За прилавками юні патріоти у вишиванках. Виставляли свою продукцію усі класи від наймолодших та найстарших. Задоволені проведеним ярмарком та своєю допомогою воїнам АТО у школі всі.

Благодійні ярмарки проходять не тільки у Голубинській ЗОШ.

Загалом учням школи вже вдалось зібрати близько 1000 грн., які найближчим передадуть у зону АТО військовим із села Голубине.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp