Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ректор УжНУ і губернатор Закарпаття попрацювали суддями на ... боях. Інтелектуальних

17 квітня 2015 р., 16:04

Василь Губаль повідомив, що подарував юним інтелектуалам

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що разом із ректором УжНУ попрацював у журі проекту "Інтелектуальні бої", в якому змагаються переможці олімпіад. Сходе, вражень у голови ОДА чимало.



"Закарпатська молодь - чудова! -- пише Губаль. -- Мав приємність бути в журі на цікавому проекті, започаткованому УжНУ спільно з обласним телебаченням – "Інтелектуальні бої", в яких "борються" переможці олімпіад. Сьогодні під час запису програми майбутні абітурієнти змагалися не лише в знаннях з фізики (саме цій дисципліні присвячена ця "серія"), а загалом в кмітливості, спостережливості, вмінні формулювати думку. Дуже втішно було бачити розумну, талановиту, працелюбну молодь – саме їй творити наш край і загалом Україну. У суддівському колективі я був пліч-о-пліч Володимиром Смоланкою, тож скористався приводом і поспілкуватися з паном ректором.

Радує, що учасники проекту мають право першочергового вступу до УжНУ. Переконаний, що обдарована молодь повинна мати всі шанси для отримання якнайкращої освіти та самореалізації. Саме з цими побажаннями приніс для переможців подарунки. Це набір ручок (радий усвідомлювати, що "губернаторським" письмовим набором з мого столу користуватиметься один з юних талановитих закарпатців, і сподіваюся, що це принесе удачу), а також альбом про творчість людини, котрою пишається наш край – народного художника України Володимира Микити. Адже і "фізикам", без сумніву, потрібна "лірика" - твори митця сповнені закарпатським колоритом і теплом. Бажаю всім учасникам стати не менш знаними і поважними, ніж автор! А загалом вважаю кожного - переможцем та радий знайомству".

Час Закарпаття

Схожі новини

Губаль обговорив зі Смоланкою перспективи військової кафедри та "спортивного" факультету (ФОТО)
Володимир Смоланка: "УжНУ – університет з європейським характером і дух демократії домінує у ньому"
УжНУ: Демократичний, сучасний, орієнтований на розвиток університет очима його ректора (ФОТО)
Ректор УжНУ Володимир Смоланка доповів про підсумки роботи УжНУ у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання на наступний навчальний рік
Володимир Смоланка: «УжНУ сповідує європейські цінності, тому дух демократії і свободи превалює в ньому» (ФОТО)
В УжНУ провели дослідження геному
Смоланка та Гринюк розкажуть про магістерську освітню програмиу «Публічна політика та адміністрування»
Наступного року вступники до магістратури деяких спеціальностей складатимуть ЗНО
Ректор УжНУ відсторонив від роботи посадових осіб стоматологічного факультету
Ректор Смоланка: Чи буде 6-денка в УжНУ – ще не відомо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp