Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Експерти підрахували вартість вилученого митниками майна

22 квітня 2015 р., 19:17

Кухонне обладнання було вилучено на пункті пропуску "Тиса"

Майже 724 тис. грн – вартість кухонного обладнання, яке через порушення митних правил було вилучено в пункті пропуску «Тиса», на початку березня цього року. Серед вилученого, зокрема, є холодильно-морозильна шафа «DESMON», холодильний стіл 3-дверний «DESMON», агрегат виносний (типу спліт-системи) для холодильної камери «DESMON», кран-змішувач підвищеної стійкості з одним отвором «KLARCO», притискний гриль з ребристою нижньою та гладкою верхньою поверхностями «ELECTROLUX», автоматична кавомашина еспрессо «CIMBALI», лампа для підтримання теплового режиму готових блюд «TECFRIGO», льодогенератор «SCOTSMAN», кришка з полікарбонату для спірального тістоміса «FIMAR», гриль барбекю «UNIVERSO», набір пружин для жарочної печі «JOSPER», температурний датчик «JOSPER», тістомісильна машина «BERNARDI», піч для піци «PAVESI», настільна овочерізальна машина «SIRMAN», машина для нарізки м'ясних виробів та гастрономії «SIRMAN», шафа пароконвекційна «ELECTROLUX», універсальний електричний варочний апарат (макароноварка) «ELECTROLUX», жарочна поверхня електрична «ELECTROLUX», фритюрниця електрична «ELECTROLUX» та ін.

Всього 93 одиниці товару.

Нагадуємо, товари були вилучені, через те, що громадянин України перемістив через митний кордон України товар з приховуванням від митного контролю, шляхом подання, як підстави для його переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо кількості місць товару, асортименту та його вартості. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статтею 483 Митного кодексу України.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp