Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: Українська армія в наступ першою не піде

25 квітня 2015 р., 17:56

Президент Петро Порошенко знову наголошує, що Україна неухильно виконує Мінські домовленості, "тому в наступ українські ЗСУ першими не підуть".

Про це він заявив на полігоні Широкий Лан у Миколаївській області, повідомляє прес-служба глави держави.

На запитання журналістів, чи може посилення української армії давати надію на звільнення Донбасу вже найближчим часом, Президент сказав: "Дуже сподіваюся, що незабаром будемо бачити українські території звільненими, але ще раз наголошую – Україна неухильно виконує Мінські домовленості, тому в наступ українські ЗСУ першими не підуть".

Порошенко зазначає, що метою проведення таких масштабних військово-технічних навчань, які відбулися на полігоні поблизу Миколаєва, є зміцнення обороноздатності держави.
Глава держави відзначив професіоналізм і високий рівень підготовки всіх присутніх на полігоні військовослужбовців, багато з яких є мобілізованими. "Левова частка військовослужбовців відноситься до четвертої хвилі мобілізації. Подивіться, який високий рівень був досягнутий за півтора-два місяці", – сказав Порошенко.

Як зазначив Президент, вчення показують, що за рік Збройні сили фактично відродилися.

"Ми готуємося до оборони своєї країни. На території України зараз перебуває агресор, ворог і ми повинні зробити все можливе на своїй ділянці для того, щоб забезпечити ефективний захист. Ті, хто сьогодні брав участь у цих навчаннях, яскраво продемонстрували високий рівень. Українська армія сьогодні одна з найбільш боєздатних", - зауважив Порошенко.

Як повідомляв Корреспондент.net, сьогодні Порошенко взяв участь у навчаннях десантників. Зокрема Президент протестував бронеавтомобіль "Спартан".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp