Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україну запросили до участі у військових навчаннях

24 травня 2014 р., 13:59

Які відбуться у Словаччині.

Передбачається, що в навчаннях візьмуть участь військові підрозділи сусідніх країн-членів НАТО - Румунії, Словаччини, Словенії та Хорватії.

Україна запропоновано взяти участь у військових навчаннях НАТО, які відбудуться наступного року в Угорщині, повідомив начальник генштабу Угорщини Тібор Бенко.

"Угорщина запропонувала багатьом країнам НАТО і партнерам НАТО, в тому числі й Україні, взяти участь у навчаннях військових підрозділів у складі батальйону, які відбудуться наступного року в Угорщині", - цитує його слова Укрінформ.

Передбачається, що в навчаннях візьмуть участь військові підрозділи сусідніх країн-членів НАТО - Румунії, Словаччини, Словенії та Хорватії, а також регіональних партнерів НАТО - Австрії, Сербії, Чорногорії та України.

Угорщина запропонувала провести ці навчання в рамках запланованих НАТО масштабних військових навчань Trident Juncture-2015.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp