Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині затримали крадіїв, що пограбували закарпатського суддю

7 квітня 2014 р., 13:40

Троє молодих зловмисників «потрошили» чужі дачі, наразі є інформація про вчинення ними 8 крадіжок в Ужгородському районі.

Серед потерпілих – навіть суддя обласного суду… З початку року на території дачного масиву Шахта, що відноситься до Оноківської сільської ради Ужгородського району, було скоєно ряд крадіжок з дач громадян. Потерпілі звернулися із заявами в міліцію. 

До слова, обікрали навіть дачу судді Апеляційного суду області… В ході розслідування справи працівники Ужгородського райвідділу міліції отримали інформацію про осіб, які можуть бути причетні до скоєного. Ними виявилися троє молодиків віком 22-25 років, мешканці міста Ужгород. Двох із них уже затримано, третього розшукують. Злодії попалися безпосередньо після вчинення чергової крадіжки. 

Зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), їх взято під варту. 

Наразі слідчі райвідділу задокументували 8 крадіжок, які були вчинені цією групою. Триває досудове розслідування та розшук третього крадія. 
Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp