Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спокуса штовхнула закарпатця на гріх

1 травня 2015 р., 12:14

Юнак викрав у товариша платшет

Навідавшись додому до приятеля, 19-річний ужгородець украв планшет від їхнього гостя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 20-річниймешканець міста. Молодий чоловік повідомив, що коли він гостював у свогознайомого, хтось викрав йому планшет.

У скоєнні крадіжки дільничні інспектори міськвідділу міліції викрили 19-річного ужгородця.

Як з′ясувалося, того дня крадій зайшов в гості до свого товариша. В кімнатізустрів потерпілого, який очікував на батька згаданого приятеля. Очікуючи,чоловік вийшов на балкон, а свій планшет залишив на столі у вітальнійкімнаті. На дорогу техніку й спокусився нечесний гість. Він взяв зі столу планшет, сховав і пішов геть.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудовихрозслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185Кримінального кодексу України (крадіжка). На крадія очікує покарання, аж до позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Інформація Ужгородського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp