Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські волонтери та небайдужі люди придбали три автомобілі для бійців АТО (Фото)

2 травня 2015 р., 18:56

Автомобілі посвятили, щоб вірно служили та оберігали наших військових

Учора три автомобілі - Джип «Ланд Ровер», Джип «Гранд Черокі», придбані волонтерами Тячівщини, та мінівен від народного депутата Павла Балоги, адресовано у зону АТО. Це не перша така масова акція на Тячівщині, спрямована на підтримку захисників територіальної цілісності нашої країни розбудову армії. Попри те, що постійно відправляються на Схід гуманітарні вантажі, особливий наголос керівництво району робить на забезпеченні наших бійців засобами пересування.

Адже тут всі прекрасно розуміють як потрібні авто там, на передовій. Загалом з часу збройного конфлікту на сході, за кошти волонтерів, небайдужих мешканців району було закуплено і відправлено в зону бойових дій вже майже чотири десятки позашляховиків.

Керівник волонтерського центру «Горгани» Богдан Колодницький зокрема відмітив:

- Коли я приїжджав на пасху в зону АТО, і мав зустріч з Олегом Куцином, побачив на якому авто Олег їздить, то мені було навіть неприємно. Ми їхали з аеропорту, і машина «заглохла», я зрозумів, що це небезпечно навіть для життя. Тож, коли я повернувся додому, то звернувся до керівника нашого району Василя Михайловича Йовдія, і сказав, що нам буде за честь, коли ми придбаємо автомобіль для нашого бійця, комбата «Карпатської Січі» Олега Куцина. Також і для інших патріотів, які служать рідній країні - це спецбатальйон, окрема розвідка і ми пишаємося, що там є й наші земляки.

{g}

За традицією всі автомобілі, придбані для захисників спокою і територіальної цілісності нашої держави були освячені деканом Тячівського деканату греко-католицької церкви о.Йосипом Штогрином.

У підсумку т.в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Василь Йовдій щиро побажав бійцям щасливої служби і запевнив у своїй подальшій підтримці та допомозі.


Тячівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp