Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Одесі вшанували пам’ять загиблих під час минулорічних масових заворушень (Фото)

2 травня 2015 р., 19:33

Акція пам’яті відбувалась без серйозних правопорушень

В Одесі завершилися акції пам'яті загиблих під час масових заворушень 2 травня 2014 року, серйозних правопорушень міліція не зафіксувала.

Як повідомив УНІАН начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко, в даний час обидва траурних заходи – на Соборній площі та на Куликовому полі – завершені. За словами Володимира Шаблієнка, учасники акції на Соборній площі, де вшанували пам'ять застрелених патріотів України, розійшлися. На Куликовому полі поки залишаються близько 20 осіб.

«Правоохоронці продовжують виконувати обов'язки по охороні порядку в посиленому режимі. Меморіальні заходи пройшли спокійно. Були незначні суперечки, сутички... Офіційно правопорушень під час акцій не зареєстровано», - сказав Володимир Шаблієнко.

{g}

Сьогодні в Одесі – офіційний День жалоби за загиблими під час масових заворушеннях 2 травня 2014 року. У місті приспущені державні прапори, на них – чорні стрічки. На Куликовому полі під час мітингу-панахиди вшанували пам'ять загиблим у Будинку профспілок, на Соборній площі – застрелених в центрі міста.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp