Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міліціонери встановили особи потенційних жертв рахівських сатаністів

7 квітня 2014 р., 18:19

Вчора у Рахові, за два-три кілометри від центра, правоохоронці знайшли місцину, де ймовірно проводилися сатанинські обряди.

У закинутій будівлі колишнього газового господарства міліціонерам трапилася дивна знахідка: на стіні будівлі вони побачили ще свіжий напис "Слава сатані" латинською з пентаграмою, а під ним - свинську голову, закопчені від диму тарілки, шість свічок і 13 розкинутих фотографій із зображеннями хлопців і дівчат віком 16 - 25 років. У кожне фото були встромлені цвяхи. Деяких людей на світлинах уже вдалося ідентифікувати. Це мешканці Рахова. Наразі правоохоронці вживають заходів аби встановити усіх осіб, зображених на фотографіях вилучених з місця події та людей причетних до сатанинського ритуалу. Про це "Часу Закарпаття" розповіли у прес-службі Рахівського РВ УМВС.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли в місті виявили діяльність сатаністів. Так, восени минулого року у Рахові двоє хлопців зарізали свого друга та засипали тіло камінням. Своїх товаришів міліції здав ще один фігурант справи. Спочатку мотиви злочину міліціонерам були незрозумілі, однак вияснилося, що всі троє хлопців належать до секти сатанистів.

Час Закарпаття




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp