Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто претендує на звання найвродливішої дівчини УжНУ (Відео)

4 травня 2015 р., 10:33

Уже цього тижня університет обере свою красуню

Уже цього тижня в Ужгороді відбудеться одна з найвизначніших подій не лише УжНУ, а й міста загалом: 7 травня, о 18:00, в облмуздрамтеатрі відбудеться конкурс краси «Міс УжНУ ’2015», де обиратимуть найвродливішу дівчину Ужгородського національного університету.

У конкурсі візьмуть участь 19 дівчат, кожна з яких є найпривабливішою дівчиною свого факультету. Усі учасниці, які наступного четверга вражатимуть глядачів своєю красою й грацією, уже пройшли через «міс» свого факультету і тепер представлятимуть свій підрозділ на рівні університету.

Організатори кажуть, що найвродливіші дівчата університету вийдуть на сцену, демонструючи свою красу в п’ятьох різних образах. А на глядачів, окрім власне конкурсної програми, очікує ще й грандіозне шоу з участю кращих співаків, танцювальних колективів, КВН команд та інших яскравих талантів Закарпаття.

Основна частина конкурсу стартує у Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі у четвер, 7 квітня, о 18:00. Проте на цьому дійство не закінчиться, адже після завершення основної частини, всіх охочих запрошують на яскраву вечірку «Міс УжНУ ’2015» до нічного клубу «Прага».

Стежити за оновленнями, акціями та цікавинками ви можете на сторінках заходу в соцмережах «ВКонтакті», де, до слова, також зможете і випробувати свою удачу в розіграшах квитків, та «Фейсбук», а також на сайті Медіацентру УжНУ.

Детальна інформація щодо квитків за номером 0505501063.

Претендентки на титул «Міс УжНУ ’2015» – у фотослайдшоу від Медіацентру УжНУ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp