Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Говерла "в суху" програла динамівцям

4 травня 2015 р., 15:46

Ще до перерви кияни зняли всі питання щодо переможця зустрічі

У неділю дублюючий склад київського «Динамо» провів свій черговий матч молодіжної першості України-2014/15. В рамках 22-го туру «біло-блакитні» з рахунком 3: 0 обіграли на своєму полі дублерів ужгородської «Говерли». 

Молодіжна першість. 22-й тур 

«ДИНАМО» -м (Київ) - «ГОВЕРЛА» -м (Ужгород) - 3: 0 (2: 0) 

Голи: Щебетун (15, 36), Михайличенко (63) 

Ніяких проблем з досягненням результату в цьому матчі «Динамо» не зазнало: кияни з перших хвилин поєдинку заволоділи повною перевагою, протягом гри створили велику кількість гольових моментів

Рахунок в матчі був відкритий на 15-й хвилині гри: Калитвінцев подав кутовий, Бурда виграв боротьбу, відкинувши м'яч на Щебетун, який і переправив сферу у ворота «Говерли» - 1: 0. Ще через кілька хвилин супермомент був у Кузька: перший удар Ореста з близької відстані голкіпер «Говерли» відбив перед собою, після чого Кузик добивав м'яч, проте його удар заблокував захисник. А на 24-й хвилині подвоювати рахунок зобов'язаний був Калитвінцев: він, отримавши пас врозріз з глибини поля, вискочив один на один з голкіпером «Говерли», проте переграти його не зумів. Тим не менш, другий гол назрівав і був лише справою часу. 

Динамівці безперервно комбінували поблизу штрафного «Говерли», проводячи атаку за атакою. Гості ж у ці хвилини практично не виходили на чужу половину поля. У підсумку, Щебетун вдалося оформити дубль: Олексій прицільно пробив після пасу від Гармаша в результаті атаки лівим флангом - 2: 0. 

Але і це ще не все, чим запам'яталося «Динамо» до перерви. Як мінімум два ігрових епізоду першого тайму, що виникли в його кінцівці, гідні згадки. На 41-й хвилині Гармаш легко обіграв суперника, прокинувши м'яч йому між ніг і пробив метрів з 20-ти - голкіпер «Говерли» у високому стрибку перервою м'яч на кутовий з-під поперечини. А перед самим свистком на перерву динамівцям вдалася затяжна атака. В її завершальній фазі м'яч був переведений а правий фланг на Лук'янчука, той навісив на дальню штангу, Гармаш головою пробив у дальній кут - голкіпер відбив, а після добивання з близької відстані Щебетун захисник «Говерли» вибив м'яч з лінії воріт. 

У дебюті другої половини зустрічі «Говерла» спробувала було переламати хід поєдинку, застосувавши активний пресинг, проте динамівці легко з-під нього виходили. У підсумку, все повернулося на круги своя: перевага - на боці «Динамо», гострота - біля воріт «Говерли». І на 63-й хвилині рахунок був доведений до великого: Михайличенко, через всього декілька хвилин після виходу на поле, прийняв м'яч у середині поля, наблизився до воріт і класно закрутив м'яч під поперечину - красень-гол, і 3: 0. 

Третій гол аніскільки не змінив малюнок гри: ситуацію на полі і раніше повністю контролювала «Динамо». Єдине незначна зміна полягала в тому, що кияни тепер діяли в менш високому темпі. Але при таких розкладах напруга біля воріт «Говерли» меншою не ставала. Однак жодну зі своїх численних атак в завершальному відрізку матчу динамівці до логічного завершення довести не зуміли, і рахунок на табло більше в цьому матчі не змінився.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp