Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шаранич привітав закарпатських "динамівців" з поважним ювілеєм

31 жовтня 2014 р., 15:14

Особлива шана й уклін ветеранам динамівського руху на Закарпатті, на чиїх славних традиціях виховується сьогодні «динамівська» міліцейська молодь.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди славного ювілею - 90-річчя з часу утворення фізкультурно–спортивного товариства «Динамо» України. 

ФСТ «Динамо» є найстарішим і одним із найбільш масових громадських об’єднань в Україні. 

В «динамівців» - славні традиції, знаменні спортивні досягнення як у минулому, так і сьогодення. Чого варта лише прославлена на весь світ школа «динамівського» футболу! 

Закарпатські «динамівці» теж добивались славних результатів у спортивних змаганнях. ФСТ «Динамо» Закарпаття по праву пишається своїми спортсменами, серед яких є учасники Олімпійських ігор, рекордсмени світу, переможці чемпіонатів СРСР та України. Проте головне в «Динамо» - його масовість та доступність. Воно є флагманом серед спортивних товариств України та Закарпаття й об’єднує численні колективи фізичної культури і спорту працівників правоохоронних органів та членів їх сімей. 

Читайте також: ФСТ "Динамо" - 90 років!

А найбільш потужними в товаристві є саме міліцейські спортсмени, котрі з року в рік добиваються заслужених перемог на «динамівських» спартакіадах області. Участь у спортивних змаганнях сприяє в фізичній та професійній підготовці працівників ОВС, дає їм можливість бути у відмінній фізичній формі, щоб ефективно протистояти злочинному світові. 

Тож від імені колегії УМВС України в Закарпатській області та від мене особисто прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 90-річчя ФСТ «Динамо» України. Бажаю спортсменам-динамівцям подальших перемог у спортивних змаганнях різного рангу. Особлива шана й уклін ветеранам динамівського руху на Закарпатті, на чиїх славних традиціях виховується сьогодні «динамівська» міліцейська молодь. Успіхів вам усім, міцного здоров′я і всіляких житейських гараздів. Зі святом, «Динамо»! 
З повагою начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp