Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шаранич взяв під опіку проблеми 12-ох закарпатців

17 червня 2015 р., 16:20

До головного міліціонери звертались навіть не через "кримінальні" питання

В приміщенні УМВС в місті Ужгороді, очільник міліції Закарпаття проводив черговий прийом громадян.

До керівника міліції загалом звернулося 12 людей. Люди цікавились, ходом розслідування кримінальних проваджень. Зокрема жителька Ужгородського району повідомила про числені крадіжки із присадибних ділянок городини.

Колишній військовий Національної гвардії звернувся за допомогою в отриманні статусу учасника АТО.

Більш старші за віком відвідувачі приймальної УМВС звернулися до керівника міліції з проханням вирішити й інші питання, які не стосувалися роботи правоохоронців. Зокрема допомоги в лікуванні ветеранам міліції та отримання виплат за соціальним страхуванням.

{g}

Вже традиційно були звернення щодо вирішенні суперечок із сусідами за земельні наділи. Ця тема для людей в сільській місцевості є наболілою, і часто-густо сварки за землю призводить до кримінальних проступків.

Начальник УМВС Сергій Шаранич пообіцяв уважно вивчити всі надані матеріали в т.ч. й ті, що стосуються справ які перебувають на розслідуванні в ОВС. Низку крадіжок з дач в Ужгородському районі взяв на особистий контроль. У ході бесіди з громадянами, яка загалом тривала понад три години, керівник міліції детально вникав у суть кожної озвученої проблеми, аналізував супутні їй обставини та роз'яснював спірні моменти. Визначаючи шляхи їх вирішення, прямо у ході зустрічі давав детальні вказівки конкретним співробітникам міліції з визначеними чіткими термінами виконання поставлених завдань.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp