Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська міліція до сих пір отримує повідомлення про порушення на виборах (ВІДЕО)

26 травня 2014 р., 12:10

Але відповідні звернення є незначні і не вплинуть на результати виборів.

Шановні друзі, дорогі закарпатці! Вітаю! Вочевидь, ми маємо Президента України в першому турі. Всі разом ми чекаємо офіційних результатів голосування.

Щодо роботи міліції, то щиро дякую усім правоохоронцям, хто три доби практично прожив на виборчих дільницях і забезпечив належну охорону бюлетенів, приміщень та безпеку громадян. 

Від імені всього нашого великого колективу дякую й громадським активістам, які надали допомогу міліції в охороні правопорядку. Окреме спасибі людям: простим, щирим, добрим і душевним українцям, які дуже доброзичливо віднеслись до правоохоронців у найбільш відділених, гірських населених пунктах області. 

Ми - один народ, у нас одна Україна. Ми здолаємо всі негаразди та спільно збудуємо гарну, красиву, європейську країну. 

Щодо порушень під час виборів, то їх на Закарпатті практично не було. Так, були повідомлення про агітацію, яку не забрали з вулиць завчасно, відповідно до Закону. Такі повідомлення надходять до нас і зараз. Загалом було 16 звернень з усіх куточків області. Проте ці порушення безпосередньо не вплинули на виборчий процес, адже загалом кожен закарпатець мав змогу проголосувати у зручний для себе час без перешкод. 

Слід відзначити, що ці вибори не мали і явних ознак підкупу. Ми лише в одному випадку, в Берегівському районі, отримали таке повідомлення. На місці події працював за моєю вказівкою особисто керівник міліції району. Люди опитані, інформація не підтвердилася. Не було, на відміну від попередніх виборів, і численних звернень до міліції щодо так званих «каруселей», інших методів злочинної фальсифікації. 

У будь-якому випадку, ми всі звернення фіксували, не відмахувалися від них, як було раніше прийнято в нашій системі. Міліція - з народом, вона чує людей і реагує відповідно до Закону. А загалом наше Закарпаття вкотре довело свою європейськість та толерантність нашого способу життя. І я вкотре пишаюся, що в нас такі відповідальні громадяни. 

Слава Україні! 
З повагою, в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp