Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фізичні вади - не завада на шляху до перемог! (ВІДЕО)

5 травня 2015 р., 10:01

Діти з особливими потребами змагалися у плаванні в Ужгороді.

Фізичні вади не завада. 110 дітей – спортсменів з з порушенням опорно-рухового апарату, зору та слуху змагались у плаванні. Учасники приїхали з п’ятнадцяти областей України та навіть зі Словаччини. Турнір для дітей з обмеженими можливостями в Ужгороді проводять вже не перший рік.

Тринадцятирічна Ганна, плавчиня з Києва, вже не вперше бере участь у такому турнірі. І хоча дівчина має звання майстра спорту, каже, тренування даються нелегко. Спортсменка сумлінно готувалася до цьогорічних змагань і чекає гідних результатів. А от своїх суперників оцінює високо.Цьогорічні змагання з плавання зібрали не лише українських плавців, є серед них і спортсмени зі Словаччини. Змагання з плавання серед інвалідів в Ужгороді відбуваються вже вчетверте і цьогорічні організатори оцінили позитивно. Загалом змагання з плавання серед дітей-інвалідів проводять не лише для пропаганди спорту та здорового способу життя, а й для покращення їхнього фізичного стану та реабілітації. Переможців турніру нагородять грамотами та медалями.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp