Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Авто з автошколою не розминулося (ФОТО)

5 травня 2015 р., 14:03

Міліція сказала: "Все нормально"...

Правоохоронці, що, зі слів учасників інциденту, були на місці події, вирішили, що "все нормально" і "нічого страшного". Учасники ситуації, своєю чергою, з журналістом спілкуватися не дуже були налаштовані, заявили, що авто врізалося "в бордюр" і покинули місце події на буксирі.По вулиці Підгірній в Ужгороді автомобіль врізався у будинок, де розташована автошкола Ужгородського Учбового центру Товариства сприяння обороні України.

 

Хоч на світлині, зробленій одним із водіїв, який проїжджав повз у той момент, чітко видно, що автомобіль в'їхав саме у стіну споруди, журналісту, який незадовго після цього прибув на місце події, учасники інциденту заявили, що авто в'їхало "в бордюр".

 

Учасники ситуації зазначили, що міліція на місці події була: "сказали, що все нормально і нічого страшного". Вочевидь, якщо правоохоронці так швидно покинули локацію, водія на вміст алкоголю в крові не освідчували і особливо в причини та передумови ДТП не вникали.

Учасники події ж місце інциденту покидали на буксирі, в присутності журналіста Закарпаття онлайн. При цьому, водій, який відбуксовував потерпіле авто з локації, з якогось дива попросив "не фотографувати машину без дозволу, бо він не хоче".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp