Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні зі Словаччиною затримано нелегалів

6 травня 2015 р., 12:58

На відмінно спрацювали прикордонники відділу "Гута"

Як вже повідомлялось, сьогодні, 6 травня, прикордонники Чопського загону здійснили затримання трьох незаконних мігрантів зі Шрі-Ланки, що хотіли незаконно потрапити до Угорщини.

Проте, за декілька годин стражі кордону затримали ще одну групу нелегалів чисельністю 4 особи. Цього разу на «відмінно» спрацювали прикордонники відділу «Гута», що охороняють ділянку кордону зі Словаччиною. В горах ними були виявлені та затримані четверо чоловіків, що рухались у напрямку кордону.

На вимогу стражів кордону посвідчити особи, невідомі лише розвели руками – жодних документів у них не було. Проте, зі слів правопорушників, вони є громадянами Пакистану і мали на меті потрапити до Словаччини у незаконний спосіб.

З метою встановлення осіб затриманих та складання адміністративно- процесуальних документів, правопорушників доставлено до підрозділу. Подальшу долю чоловіків визначить суд, - повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp