Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога розкритикував поведінку проводу УПЦ МП

8 травня 2015 р., 20:26

Закарпатський політик на залишився осторонь інциденту у Верховній раді, що прогримів на увесь світ

"Представники Київської митрополії можуть не любити країну, в якій живуть, не поважати її історію, не рахуватися з владою, зневажати її символи та культуру, але представники християнської церкви не мають морального права ігнорувати вшанування пам’яті тих, хто пішов з цього світу" - так прокоментував лідер партії "Єдиний Центр", народний депутат України Віктор Балога на своїй сторінці у соціальній мережі дії представників УПЦ МП, які демонстративно не встали на засіданні Верховної Ради, коли Президент зачитував імена загиблих героїв України.

Фотофакт: Священники УПЦ МП не встали під час урочистого вшанування бійців АТО

«Це все, що я можу сказати про сьогоднішній вчинок деяких представників духовенства. І тут лише Бог їм суддя. Але, хочу вірити, що така поведінка – це вибір конкретних осіб, які сьогодні були присутні в парламенті, а не всього духовенства однієї із найбільших церков України», - зазначив Балога.

Нагадаємо, що під час зачитуванні імен Героїв України, які отримали відповідне почесне звання під АТО, встали навіть закордонні гості.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp