Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підозрілий «дипломат» біля «Дастору» підняв на ноги ужгородську міліцію

9 травня 2015 р., 15:51

Вибухівки в ньому не виявилося, а замість неї -- олівець, саморізи, шматок кабелю, цвяхи і викрутки

Учора ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліціїнадійшло повідомлення від 40-річного працівника торгового центру «Дастор» про те, що на автостоянці біля закладу знаходиться підозрілий «дипломат».

На місце події виїхало керівництво, слідчо-оперативна група міськвідділуміліції, кінологи з службовою собакою та працівники ДАІ. Уже за кількахвилин прилеглу територію було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім особам до місця події було припинено.

Оглянувши валізу, експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області виявили в ньому викрутки, олівець, цвяхи, саморізи та шматок електропровода.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Власника валізи встановлюють.

Водночас керівництво Ужгородського міськвідділу міліції вдячне громадянину, що повідомив про валізу, за пильність, небайдужість та виконання ним свого громадянського обов’язку. Інформація Ужгородського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp