Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міліціонери знову вирушили на Схід (ФОТО)

11 травня 2015 р., 10:20

Їх відправили туди сьогодні, 11 травня

Проводжали міліціонерів у дорогу та небезпечне відрядження керівництво закарпатської міліції, колеги по роботі, друзі та рідні.

 

Сьогодні 11 травня в Ужгороді проводжали на схід черговий зведений загін міліції. Півсотні бійців із різних підрозділів, відділів і служб міліції замінять на бойовому посту в Донецькій області своїх колег.

З напутнім словом до них звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. Півсотні закарпатськихправохоронців пройшли вишкіл в навчальному центрі «Шипка» наМукачівщині. Керувати загоном доручено полковнику міліції ЯрославуЛебовичу.

Сергій Олексійович нагадав присутнім про героїзм захисників Вітчизни від навали нацистів і славну перемогу котру здобули в далекому 1945 році. - Впевнений ми переможемо, - наголосив керівник закарпатської міліції. – Ми боронимо нашу Україну. Наші землю. Наших дітей та рідних. З нами Бог і з нами Україна! Слава Україні!

Вже традиційно благословив бійців у далеку й небезпечну дорогу о.Іван, який неодноразово побував у зоні АТО як військовий капелан. Бійцям загону, як символ незламного духу, отець Іван вручив ікону написану дитячими руками в сиротинці на Виноградівщині.

Щасти вам, хлопці. Нехай Господь вас усіх оберігає.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp