Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ відкрили школу здоров’я

13 травня 2015 р., 08:52

Школу презентували на факультеті здоров’я людини

На факультеті здоров’я людини відбулося відкриття Школи здоров’я, яку презентували декан факультету Олена Дуло та завідувач кафедри основ здоров’я Ксенія Мелега.

Школа здоров’я відкрила свої двері для всіх, хто бажає здобути ґрунтовні знання та практичні поради з дотримання здорового способу життя, збереження та зміцнення здоров’я.

Перша просвітницька бесіда була присвячена загальним питанням здоров’я, способу життя людини, надлишковій вазі та сучасним підходам до її корекції. Керівник Школи здоров’я доцент Ксенія Петрівна Мелега зацікавила слухачів презентацією під назвою «Територія здоров’я і краси», у якій показала доступні шляхи модифікації способу життя для досягнення омріяної ваги й оздоровлення організму.

Присутні жваво дискутували на тему здоров’я, підтримували думку про важливість функціонування такої Школи. Такі бесіди триватимуть на факультеті щотижня і стосуватимуться питань здорового харчування, фізичної активності, корекції режиму дня, сну, дозвілля, подолання стресу і загартовування.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp