Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Свалявщині сталася смертельна ДТП (ФОТО)

15 травня 2015 р., 12:20

Загинуло 2 людей.

Увечері 14 травня на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу с.ГаньковицяСвалявського району зіткнулися автомобілі «Ауді» з вантажівкою «Рено». Внаслідок цього загинули двоє 32-річних чоловіків.

 

До чергової частини Свалявського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля села Ганьковиця Свалявського району сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.


На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що зіткнулися автомобілі «Ауді» з вантажівкою «Рено». Водій «Ауді-80», 32-річний мешканець смт.Воловець, рухаючись по автодорозі сполученням «Київ-Чоп» в напрямку м.Мукачева, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Тут легковик врізався у вантажний автомобіль марки «Рено-Магнум» на рівненських номерах. Машина перевозила мінеральну воду зі Сваляви в м.Івано-Франківськ.

Внаслідок ДТП водій та 32-річний пасажир «Ауді» померли на місці події. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Машини затримано наштрафмайданчик міліції. Обставини трагічної ДТП 
з′ясовуються.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp