Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний міліціонер Рахівщини розпочинає активну боротьбу проти сатаністів

8 квітня 2014 р., 20:59

До міліції надійшла інформація від працівника Державтоінспекції про те, що до нього звернувся громадянин та повідомив, що виявив в напіврозваленій будівлі дивні речі: на землі голову свині, на стінах незрозумілі малюнки та інші речі, які його насторожили.

На вказане місце виїхали правоохоронці. В ході огляду оперативно-слідчою групою закинутої будівлі було виявлено на стінах малюнки, зроблені фарбою червоного кольору у вигляді п’ятикутних зірок, під якими були надписи „AVES SATANA”. А на землі були хаотично розкидані 13 фотографій із зображеннями молодих людей. Також було виявлено три глиняні тарілки, закопчені димом, шість свічок та голову свині.

- Міліцією вживаються заходи, спрямовані на встановлення осіб, які зображені на вилучених фотографіях, та осіб, причетних до цієї події. Сподіваюся, що громадськість не залишиться осторонь, адже у таких випадках нам потрібно діяти спільно. На мою думку, нерідко саме підлітки, захоплюючись небезневинними музичними гуртами, що популяризують сатанізм, починають ним захоплюватися, для багатьох це є символом протесту або нетрадиційного стилю життя. Такі захоплення спричиняють у молоді агресивну поведінку, вони починають неадекватно мислити, стають жорстокими, вважають, що жалість і співчуття це для слабких. Тому закликаю батьків та педагогів звертати увагу на поведінку дітей, слідкувати, з ким та де вони проводять вільний час, особливо з ким спілкуються в соціальних мережах. Ми в свою чергу будемо проводити профілактичні заходи спрямовані на попередження злочинів у молодіжному середовищі, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати кримінальні прояви молодого покоління, – прокоментував цю подію начальник рахівської міліції Віталій Шимоняк.


Олеся Чайковська, Рахівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp