Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція - про аварію на Хустщині (ФОТО)

25 травня 2015 р., 21:37

ДТП сталася минулої суботи.

Поблизу с.Бороняво Хустського району неподалік залізничного переїзду зіткнулися рейсовий автобус «Еталон» з пасажирами та мікроавтобус «Мерседес Спрінтер». На щастя, обійшлося без людських жертв. Двох травмованих доставлено до лікарні.

 

Увечері неподалік с.Бороняво Хустського району біля залізничного переїзду сталася ДТП з травмованими. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Міліціонери встановили, що 54-річний водій мікроавтобуса марки «Мерседес Спринтер», житель м.Виноградова, рухаючись в напрямку м.Хуста, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з рейсовим автобусом марки «Еталон» сполученням Рахів-Ужгород.

Внаслідок ДТП травмувався сам водій «Мерседеса» та 44-річна пасажирка автобуса. Їх доставили до лікарні, звідки після надання медичної допомоги відпустили додому.

Результати медосвідчення показали, що обидва водії були тверезі. Транспортні засоби доставлено на штрафмайданчик. Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Інформація Хустського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp