Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Столичні студенти завітали до "синевиру"

26 травня 2015 р., 14:44

У цілях навчання

Студенти Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова часті гості у Національному природному парку «Синевир». Завдяки підписаному кілька років тому договору про співпрацю та побудові у Колочаві Науково-навчального центру «Синевир», щороку сотні студентів проходять практику на теренах парку.

Студенти другого курсу спеціальності «Географія і психологія» Інституту природничо-географічної освіти НПУ ім. М.П. Драгоманова днями завітали до візит-центру НПП «Синевир». Основна тема навчальної практики географів – вивчення біогеографії (закономірностей географічного поширення тварин і рослин, їхніх угруповань) та гідрології (водних систем) в національному парку. Керівники практики - доценти кафедри зоології - к.б.н Нестека Т.М. та к. с-г. наук Лагутенко О.Т.

У візит - центрі НПП «Синевир» драгоманівці ознайомилися із природоохоронною установою, її структурою та функціями, тваринним та рослинним світом парку, відвідали експозицію Музею лісу і сплаву, переглянули фільм про парк. Далі у них була екскурсія до Центру реабілітації бурого ведмедя та на озеро Синевир.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp