Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівці проти тарифного геноциду

26 травня 2015 р., 15:55

А голова міста сумнівається у позитивному вирішенні питання

Сьогодні, 26 травня, під стінами Мукачівської міської ради близько півсотні людей вийшли на пікет проти необгрунтованого підвищення тарифів "Зупинимо тарифний геноцид". У своїй резолюції до міської влади присутні вимагають скасувати підвищення тарифів на послуги ЖКГ в Мукачеві, забезпечити соціальний захист малозабезпечених городян, підвищити якість надання комунальних послуг, знизити ціни на продукти харчування та товари першої необхідності в Закарпатті та прирівняти українські зарплати до європейських.

Серед вимог і перегляд всіх складових тарифів з метою зменшення витрат на апарат підприємств ЖКГ. Також, у ході пікету, присутні озвучили проблему впровадження платних медичних послуг в Мукачівській ЦРЛ, підвищення плати за проїзд у громадському транспорті та тарифів на вивезення сміття.

"Ми звертаємось до усіх гілок влади: досить висловлювати занепокоєність - починайте діяти! Терпіння народу не безмежне. Під час збору підписів неодноразово звучали попередження про готовність до більш радикальних дій", - йдеться у резолюції.

Маємо зазначити, що дану резолюцію було зачитано на засіданні Мукачівського міськвиконкому. Після, членами виконкому було прийняте рішення про прийняття до розгляду даного звернення.

"Сьогодні рішенням міськвиконкому прийнято до розгляду вашу резолюцію. Далі будемо звертатися і до президента і обласної влади. Але, можу вам сказати, що наврядчи нам допоможуть у вирішенні цих питань", - зазначив присутнім міський голова Золтан Ленд’єл.

Голос Карпат

Йончі 26.05.2015 16:12 IP: 10.105.213.194
Вся Україна, українці проти цього дебілізма!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp