Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Як засіли у тій мерії, так і не виходять" - мукачівці скаржаться на місцеву владу

3 липня 2015 р., 11:04

Може під час Маршу вийдуть до людей

Учора, 2 липня, Закарпатська обласна «Свобода» провела інформаційну кампанію серед мукачівців. Намет свободівців, розташований неподалік Ратуші, зацікавив містян, адже саме тут вони могли поспілкуватися з народним депутатом України VII скликання, головою Закарпатської обласної організації ВО «Свобода» – Едуардом Леоновим. Для рядових мукачівців така подія, щось незвичайне, адже політиків вони бачать або лишень на сцені, або на плакаті перед виборами.

Більшість жителів міста, скаржилися на нелюдські тарифи, дорогі “маршрутки” та небажання влади проводити реформи. Зі слів містян, жодна з політичних сил не звертає уваги на проблеми жителів міста, «як засіли в тій мерії так і не виходять – ціни на маршрутки підняли до 4 грн., сміттєвий збір балогівської фірми „AVE” взагалі 10 грн. з кожної особи, тарифи на все підняли”. Відтак, націоналісти закликали міщан активно долучатися до Маршу за соціальну та національну справедливість, що відбудеться цієї суботи та разом з ВО «Свобода» захищати свої права на краще життя.

Не сподобалася дана акція хіба що представникам мукачівської муніципальної міліції. Побачивши ажіотаж біля намету ВО «Свободи», вони довго виясняли чи мають свободівці всі дозвільні документи, з якими вони могли б ознайомитися в самій мерії. Зрозумівши, що їм не вдасться перешкодити націоналістам в інформуванні населення, вони самі взяли газету ВО «Свобода» та чемно відкланялися.

Сhyn.info

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp