Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські школи проводжали в добру путь ювілейних випускників

29 травня 2015 р., 09:02

Цьогорічних випускників вітав громадський діяч Валерій Самардак, який закінчив школу №1 35 років тому

Надворі кінець травня, час, коли в усіх школах України дзвенить останній дзвоник та відбуваються випускні вечори. Сьогоднішні школярі скоро стануть студентами чи робітниками, військовими чи підприємцями, але проведені у школах міста дитячі та юнацькі роки назавжди залишаться в їхніх серцях.

 

Як ми уже раніше писали, цього року чопські школи святкують свої ювілеї: Чопській ЗОШ №1 виповнюється 70 років, а Чопській ЗОШ №2 – 60 років, тому можна вважати цьогорічних випускників ювілейними.
У цьому році загальноосвітні начальні заклади міста закінчує 72 дітей, серед яких двоє учнів закінчили школу з «Золотою медаллю» та двоє учнів закінчили школу з «Срібною медаллю».

У переддень останнього дзвоника привітати випускників зі святом прийшов міський діяч та громадський активіст, який також 35 років тому був випускником Чопської середньої школи №1 Валерій Володимирович Самардак.Спогади про цікаве шкільне життя, вчителів, однокласників, яких сьогодні доля розкидала по всьому світу та добрі слова настанови на майбутнє сьогоднішнім випускникам перетворили зустріч у дружню бесіду.
На завершення своєї зустрічі Валерій Володимирович подарував кожному учневі ексклюзивний сувенір як пам'ять про ювілейного чопського випускника 2015 року.

То ж нехай щастить Вам, сьогоднішні ювілейні чопські випускники!

Газета "Мій Чоп"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp